Minicamping Damkotshuisje

Minicamping Damkotshuisje is een Kampeerterrein gelegen aan Wooldseweg 137a in Woold.

Meer informatie over Minicamping Damkotshuisje in Woold

Onze boerderij ligt in het buurtschap "het Woold" in de gemeente Winterswijk, provincie Gelderland. We hebben een mooie groene camping met een prachtig uitzicht over de weilanden. Op het veld zijn er 16 ruime plaatsen, sommige met schaduw tegen een houtwal. Onze camping is ideaal voor gasten die van rust en ruimte houden, maar minder geschikt voor kinderen. Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd. We hebben uitstekende sanitaire voorzieningen met vloerverwarming, gratis wifi op het veld en oplaadpunten voor elektrische fietsen. De camping is geopend van 1 april tot 30 september 2023. Winterswijk is een prachtig gebied met een afwisselend landschap van bos, weide en akkers. Er zijn talloze fiets- en wandelroutes en vele natuurgebieden en landgoederen. Het centrum van Winterswijk is gezellig druk met veel winkels, restaurants en terrasjes. Het weer in Winterswijk.

Wil je weten wat Minicamping Damkotshuisje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Minicamping Damkotshuisje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Minicamping Damkotshuisje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Minicamping Damkotshuisje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Minicamping Damkotshuisje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Minicamping Damkotshuisje

Bezoekers bekeken ook