Mister Koningsweg

Mister Koningsweg is een Cafetaria gelegen aan Vèèneslat Noord, Koningsweg 26 in Winterswijk.

Meer informatie over Mister Koningsweg in Winterswijk

Mister Koningsweg is een lunchroom, cafetaria, kebab salon en cateringbedrijf. Ze bieden de mogelijkheid om broodjes döner te bezorgen, zowel voor bedrijven als thuis. Bezorgen voor bedrijven is mogelijk tussen 12:00 en 14:00 uur, terwijl thuisbezorging vanaf 16:00 uur beschikbaar is. Bezorging buiten de bebouwde kom van Winterswijk kost €2,50. Bij bestellingen boven €30,00 krijg je een gratis fles wijn. Je kunt telefonisch bestellen voor thuisbezorging op 0543-84 31 17 en voor bezorging naar het werk op 0543-53 46 54. Naast broodjes döner bieden ze ook andere gerechten aan, zoals dürüm, patat, patat döner, patat kapsalon, patat vis, pizza's en schotels. Ten slotte is de website misterkoningsweg.nl nu online en zijn de openingstijden te vinden op de website.

Wil je weten wat Mister Koningsweg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mister Koningsweg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mister Koningsweg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mister Koningsweg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Mister Koningsweg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mister Koningsweg

Bezoekers bekeken ook