Museum Villa Mondriaan

Museum Villa Mondriaan is een Kunstmuseum gelegen aan Zonnebrink 4 in Winterswijk.

Meer informatie over Museum Villa Mondriaan in Winterswijk

Museum Villa Mondriaan is het museum voor coming-of-age, waar de tienerjaren van Piet Mondriaan centraal staan. Het museum toont niet alleen topstukken van de jonge Mondriaan, maar ook werken van andere kunstenaars die zich bevinden in de turbulente periode van hun ontwikkeling. Het museum is gevestigd in de villa waar Mondriaan zelf opgroeide in Winterswijk. Bezoekers kunnen het museum bezoeken van dinsdag tot en met zondag tussen 11:00 en 17:00 uur. Tickets zijn zowel online als bij de museumkassa verkrijgbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief van het museum.

Wil je weten wat Museum Villa Mondriaan verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Museum Villa Mondriaan of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Museum Villa Mondriaan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Museum Villa Mondriaan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Museum Villa Mondriaan reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Museum Villa Mondriaan

Bezoekers bekeken ook