Oonk Baby

Oonk Baby is een Babywinkel gelegen aan Misterstraat 47 in Winterswijk.

Meer informatie over Oonk Baby in Winterswijk

Oonk Baby is een dealer van alle bekende merken kinderwagens en buggy's. Ze hebben een breed assortiment aan merken, waaronder Joolz, Mima, Bébécar, The Jiffle, iCandy, Easywalker, Maxi Cosi, Thule, Leclerc Baby, Ding en Koelstra. De meeste kinderwagens en buggy's zijn te bestellen in de webshop, maar je kunt ook naar de showroom in Winterswijk gaan voor persoonlijk advies en om de modellen zelf uit te proberen. Daarnaast worden er enkele producten uitgelicht, zoals de Baby Brezza Formula Pro Advanced baby melk machine, de Little Dutch Knuffelpop Jim en de autostoelen van Swandoo. Vooral de iCandy kinderwagens worden benadrukt vanwege hun functionaliteit en stijlvol design. Ze zijn geschikt voor gebruik vanaf de geboorte en kunnen worden gebruikt tot een gewicht van 25 kg. De kinderwagens zijn eenvoudig in te klappen en hebben een grote opbergruimte en een zonnekap met SPF50+ bescherming. Daarnaast worden de iCandy Peach 7 en de iCandy Core geleverd met een complete bundel accessoires. Ook worden de autostoelen van Swandoo geïntroduceerd, die bekend staan om hun veiligheid en design. De Swandoo Albert i-size is geschikt voor baby's tot 13 kg, de Swandoo Marie 3 i-size voor kinderen tot 18 kg en de Swandoo Charlie i-size voor kinderen tot 150 cm. Tot slot wordt Oonk Baby gepresenteerd als een nieuwe webshop met alles voor je babyuitzet, waar je makkelijk en.

Wil je weten wat Oonk Baby verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Oonk Baby of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Oonk Baby? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Oonk Baby het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Oonk Baby reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Oonk Baby

Bezoekers bekeken ook