Preuverie Het loo

Preuverie Het loo is een Wijnbar gelegen aan Misterweg 212 in Winterswijk Miste.

Meer informatie over Preuverie Het loo in Winterswijk Miste

Welkom bij "Preuverie het Loo", de plek waar u kunt genieten van wijn-, bier-, whisky-, cocktail- of mocktailproeverijen. Of u nu met uw partner of een groep bent, hier kunt u een paar gezellige uurtjes doorbrengen. Of het nu gaat om een vriendinnendag, vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsuitje of familiedag, bij "Preuverie het Loo" is er voor elk thema een geschikte proeverij. Tijdens de proeverijen maakt u kennis met verschillende soorten wijnen, bieren, whisky's en cocktails, allemaal gecombineerd met culinaire hapjes. Als u de BOB bent of geen alcohol drinkt, kunt u bij ons ook frisdranken, mocktails en bieren krijgen. Wij zijn Mark en Marjolein Vredegoor en wonen sinds maart 2018 in boerderij "het Loo". Na diverse verbouwingen hebben we ook een sfeervolle ruimte gecreëerd voor proeverijen. Gastvrijheid en het entertainen van gasten staan bij ons hoog in het vaandel. Na het afronden van alle formele zaken zijn we begonnen met het proeven van kwaliteitswijnen, -bieren en -whisky's. Dit heeft geresulteerd in ons huidige assortiment, dat ook verkrijgbaar is via de webshop. Kom langs in ons proeflokaal en laat u inspireren door onze fijne selectie dranken. We verwelkomen u graag en zorgen ervoor dat u zich bij ons thuis voelt.

Wil je weten wat Preuverie Het loo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Preuverie Het loo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Preuverie Het loo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Preuverie Het loo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Preuverie Het loo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Preuverie Het loo

Bezoekers bekeken ook