Ruimte voor Verbinding

Ruimte voor Verbinding is een Meditatiecentrum gelegen aan Heurntjesweg 3 in Winterswijk Miste.

Meer informatie over Ruimte voor Verbinding in Winterswijk Miste

Bij Ruimte voor Verbinding helpen ze mensen bij het vinden van antwoorden op levensvragen en streven ze ernaar om een zo optimaal mogelijk leven te leiden, ondanks kwetsbaarheden. Ze staan stil bij menselijke ervaringen, gedachten en patronen om ruimte te creëren voor persoonlijke groei en het maken van bewuste keuzes. De werkwijze is bewezen effectief en er wordt gekeken naar welke aanpak het beste bij de persoon past. Er kan gekozen worden voor individuele sessies, groepstrajecten of een combinatie van beide, zowel binnen als buiten in de natuur. Een vrijblijvend gesprek kan worden gepland op de locatie in Winterswijk-Miste. Daarnaast wordt er informatie gegeven over een nieuwe training die start op 23 oktober en wordt er verwezen naar het YouTube-kanaal van Ruimte voor Verbinding.

Wil je weten wat Ruimte voor Verbinding verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Ruimte voor Verbinding of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Ruimte voor Verbinding? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Ruimte voor Verbinding het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Ruimte voor Verbinding reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Ruimte voor Verbinding

Bezoekers bekeken ook