S-ter ! Fashion+ design

S-ter ! Fashion+ design is een Damesmode gelegen aan Misterstraat 45 in Winterswijk.

Meer informatie over S-ter ! Fashion+ design in Winterswijk

S-ter! heeft een webshop waar alle leuke merken vertegenwoordigd zijn en regelmatig aangevuld worden. Ook heeft S-ter! een eigen boetiekje in Winterswijk, dat in januari 2023 is verhuisd naar Misterstraat 45. In de winkel en webshop worden zo'n 30 kleurrijke merken verkocht, waaronder Blutsgeschwister, Tante Betsy en King Louie. Duurzaamheid is belangrijk voor S-ter, dus er zijn veel duurzame merken te vinden. Er is ook een uitgebreide collectie herenkleding en mooie schoenen. Er is momenteel een sale met kortingen van 30 tot 50% op geselecteerde items, en er is veel nieuwe collectie binnen gekomen. Tante Betsy heeft een bezoek gebracht aan de winkel in Winterswijk en er is de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. De openingstijden van de winkel zijn dinsdag, woensdag en donderdag van 11.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Wil je weten wat S-ter ! Fashion+ design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van S-ter ! Fashion+ design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij S-ter ! Fashion+ design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je S-ter ! Fashion+ design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar S-ter ! Fashion+ design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. S-ter ! Fashion+ design

Bezoekers bekeken ook