Sellink Juwelier

Sellink Juwelier is een Juwelier gelegen aan Meddosestraat 53 in Winterswijk.

Meer informatie over Sellink Juwelier in Winterswijk

Ons familiebedrijf Sellink Juwelier is al meer dan 100 jaar actief in het ambacht van goudsmeden en juweliers. We zijn trots op onze benoeming tot hofleverancier in 2018 en worden nu gerund door drie zussen, de vierde generatie. Bij ons vind je een unieke mix van antieke, vintage en nieuwe sieraden, zorgvuldig door ons geselecteerd. We hebben een collectie vintage trouwringen en onze eigen AFA gouden ringen, gemaakt van 14 karaat gerecycled goud, waarbij je zelf de edelsteen kunt kiezen. We vullen onze collectie wekelijks aan. Daarnaast kopen we ook (oude) zilveren en gouden sieraden in, ongeacht hun staat. Vanuit een duurzaam oogpunt kijken we of we het sieraad kunnen restaureren of omsmelten om er een ander vintage sieraad van te maken. Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe vintage drops? Volg ons dan op sellink_juwelier. Voor meer informatie en contactgegevens kun je terecht op onze website.

Wil je weten wat Sellink Juwelier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sellink Juwelier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sellink Juwelier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sellink Juwelier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Sellink Juwelier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sellink Juwelier

Bezoekers bekeken ook