Slijkhuis Interieur Design

Slijkhuis Interieur Design is een Interieurinrichter gelegen aan Jonenstraat 14 in Winterswijk.

Meer informatie over Slijkhuis Interieur Design in Winterswijk

Slijkhuis Interieur is een bedrijf dat gespecialiseerd is in interieurontwerp en realisatie. Ze hebben verschillende projecten gedaan, zoals industriële appartementen en penthouses met allure. Hun werkwijze omvat verschillende stappen, zoals een oriëntatiegesprek, conceptontwerp, voorlopig ontwerp, lichtplan, calculatie, definitief ontwerp en projectbegeleiding. Daarnaast bieden ze ook meubels aan in hun winkel, zoals de Odesi tafel Belly, Linteloo lamp Cubo en Beek kast Cubic. Slijkhuis is ook Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier. Ze bieden ook interieuradvies aan en je kunt een afspraak maken met een van hun interieuradviseurs. Ze zijn gevestigd in Winterswijk en je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Slijkhuis Interieur Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slijkhuis Interieur Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slijkhuis Interieur Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slijkhuis Interieur Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Slijkhuis Interieur Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slijkhuis Interieur Design

Bezoekers bekeken ook