Slijterij Wijnhandel Goossens

Slijterij Wijnhandel Goossens is een Slijterij gelegen aan Wooldstraat 43 in Winterswijk.

Meer informatie over Slijterij Wijnhandel Goossens in Winterswijk

Slijterij-wijnhandel Goossens is een stijlvolle en smaakvolle zaak met een groot assortiment aan binnenlandse en buitenlandse dranken. Ze hebben meer dan 100 soorten whisky's, speciaalbieren en geschenken. Hun wijnassortiment is werelds, van huiswijnen tot grand cru's. Ze verkopen ook wijnrekken, karaffen, kurkentrekkers en glazen. De openingstijden variëren per dag. Daarnaast hebben ze ook enkele nieuwe drankjes in hun assortiment, zoals een mix van peren met een vleugje kaneel en twee nieuwe likeuren. Ze hebben ook verschillende aanbiedingen op wijn, zoals een droge witte Gavi, een Barbera d'Asti, een Chardonnay-Viognier en een Côtes de Thongue. Deze wijnen hebben verschillende smaken en zijn perfect voor verschillende gerechten.

Wil je weten wat Slijterij Wijnhandel Goossens verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slijterij Wijnhandel Goossens of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slijterij Wijnhandel Goossens? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slijterij Wijnhandel Goossens het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Slijterij Wijnhandel Goossens reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slijterij Wijnhandel Goossens

Bezoekers bekeken ook