Sorba Projects

Sorba Projects is een gelegen aan Leeghwaterweg 2 in Winterswijk.

Meer informatie over Sorba Projects in Winterswijk

Sorba is een gespecialiseerd bedrijf in gevels, interieurs en complete enveloppakketten in de bouw- en infrastructuursector. Ze hebben ervaren ingenieurs en projectmanagers die de taal van de architect spreken en deadlines kunnen halen. Ze werken van concept tot montage, van productie tot eindoplevering in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Sorba is lid van verschillende PQQ-systemen en heeft de standaard gezet op het gebied van gevelbekleding en complete gevelsystemen. Ze hebben expertise in verschillende materialen zoals composiet, aluminium, glasvezelversterkt beton, roestvrij staal en glas en kunnen de beste oplossing bieden voor complexe gevels. Daarnaast leveren ze vakmanschap en aandacht voor detail in interieurs, zoals plafonds, balustrades en liftschachten. Ook zijn ze actief in de afwerking van stations, metro's, luchthavens, viaducten en tunnels. Sorba biedt online afspraken aan om tijd en reizen te besparen. Ze hebben recent samenwerkingsprojecten met UNStudio en bieden hoogwaardige afwerkingsprojecten aan in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Contactgegevens zijn beschikbaar voor elk land.

Wil je weten wat Sorba Projects verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sorba Projects of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sorba Projects? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sorba Projects het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Sorba Projects reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sorba Projects

Bezoekers bekeken ook