Sportcomplex 't Huitinkveld

Sportcomplex 't Huitinkveld is een Stadion gelegen aan Bataafseweg 2A in Winterswijk.

Meer informatie over Sportcomplex 't Huitinkveld in Winterswijk

FC Trias is een voetbalvereniging uit Winterswijk die in 2002 ontstond na een fusie van verschillende clubs. De vereniging heeft meer dan 1.200 leden en vele vrijwilligers. Het draait bij FC Trias allemaal om voetbal en iedereen doet mee. Het sportcomplex 't Huitinkveld is een belangrijke ontmoetingsplek voor sportieve, sociale en maatschappelijke activiteiten in Winterswijk. FC Trias combineert voetbal met fair play en gewenst gedrag. De activiteitencommissie heeft onlangs het programma voor nevenactiviteiten bekend gemaakt, voornamelijk gericht op de jeugd, maar er worden ook leuke dingen georganiseerd voor andere leden. Verder is het mogelijk om zelf de spelerspasfoto te wijzigen en is er een deadline van 31 oktober. Er zijn ook verschillende wedstrijden en evenementen gepland, zoals de eerste kampioenen van het seizoen, een wedstrijd tegen vv Ruurlo, een oefenwedstrijd tegen jonge Amerikanen van Schalke '04 en een Oktoberfeest in de kantine. Daarnaast zijn er verschillende heren- en vrouwenteams en worden er activiteiten georganiseerd voor junioren en pupillen.

Wil je weten wat Sportcomplex 't Huitinkveld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sportcomplex 't Huitinkveld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sportcomplex 't Huitinkveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportcomplex 't Huitinkveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Sportcomplex 't Huitinkveld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sportcomplex ’t Huitinkveld

Bezoekers bekeken ook