Strandbad Winterswijk

Strandbad Winterswijk is een Buitenzwembad gelegen aan Badweg 6 in Winterswijk.

Meer informatie over Strandbad Winterswijk in Winterswijk

Het Strandbad Winterswijk is een prachtig gerestaureerd zwembad uit de jaren dertig en nu open voor publiek. Het zwembad heeft een ligweide met zicht op het zandstrand, een diep bassin met duiktoren en faciliteiten zoals toiletten, douches en kleedhokjes. Het Strandbad biedt ook activiteiten aan tijdens het seizoen en heeft een restaurant genaamd LEV BY MIKE! waar je kunt genieten van eten en drinken. Daarnaast zijn er ook Strandbad-goodies te koop. Als je het Strandbad wilt steunen, kun je donateur worden van de Stichting Behoud Strandbad. Het Strandbad was bijna 10 jaar gesloten, maar is nu weer geopend sinds mei 2011.

Wil je weten wat Strandbad Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Strandbad Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Strandbad Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Strandbad Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Strandbad Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Strandbad Winterswijk

Bezoekers bekeken ook