Synagoge Winterswijk

Synagoge Winterswijk is een Erfgoedmuseum gelegen aan Spoorstraat 32 in Winterswijk.

Meer informatie over Synagoge Winterswijk in Winterswijk

De Stichting Winterswijkse Synagoge organiseert verschillende activiteiten om het Joodse verhaal van Winterswijk te laten zien. Zo worden er groepsrondleidingen gegeven op aanvraag, waarbij er speciale programma's zijn voor families met kinderen. Daarnaast wordt er op 5 november een muzikale voorstelling gehouden in de synagoge, waarbij de liederen van Bertolt Brecht worden vertolkt. Ook is er op 19 november een lezing van onderzoeksjournalist David de Jong over zijn boek 'Nazimiljardairs', waarin hij de rijkdom van Duitse families tijdens het naziregime belicht. Verder is er een dorpswandeling op aanvraag waarbij de geschiedenis van het Joodse leven in Winterswijk wordt verteld. De synagoge is te vinden aan de Spoorstraat in Winterswijk.

Wil je weten wat Synagoge Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Synagoge Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Synagoge Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Synagoge Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Synagoge Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Synagoge Winterswijk

Bezoekers bekeken ook