Tafeltennisvereniging SMD

Tafeltennisvereniging SMD is een Sportclub gelegen aan Rusthuisstraat 30 in Winterswijk.

Meer informatie over Tafeltennisvereniging SMD in Winterswijk

Tafeltennisvereniging SMD (Smash Met Durf) is een tafeltennisvereniging uit Winterswijk. Ze zijn gevestigd in Zaal De Esch aan de Rusthuisstraat 307 in Winterswijk. Het telefoonnummer van de vereniging is +31 6 23962501. Op de website van de vereniging, www.smd-winterswijk.nl, zijn berichten te vinden over de activiteiten van de vereniging. Daarnaast zijn er ook enkele foto's geplaatst. In het verleden hebben ze deelgenomen aan het tafeltennis toernooi van Gelderland, genaamd Wiltschut. Ook hebben de tafeltennisteams van SMD goede resultaten behaald in de Hoofdklasse. De vereniging behoudt alle rechten en het copyright van hun website uit het jaar 2010.

Wil je weten wat Tafeltennisvereniging SMD verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tafeltennisvereniging SMD of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tafeltennisvereniging SMD? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tafeltennisvereniging SMD het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Tafeltennisvereniging SMD reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tafeltennisvereniging SMD

Bezoekers bekeken ook