Tandartsenpraktijk Van der Wielen

Tandartsenpraktijk Van der Wielen is een Tandartspraktijk gelegen aan Wilhelminastraat 8 in Winterswijk.

Meer informatie over Tandartsenpraktijk Van der Wielen in Winterswijk

Tandartsenpraktijk Van der Wielen is een familiebedrijf dat in 1977 is opgericht door Eddy van der Wielen en sindsdien is uitgebreid met zijn zoon Ian. Het team bestaat uit tandartsassistenten, preventie-assistenten, mondhygiënisten en tandartsen die streven naar het behoud en onderhoud van het gebit van hun patiënten. Ze hebben als visie dat iedereen in de 21e eeuw zijn eigen tanden kan behouden en dat niemand met onbehandelde slaapapneu hoeft te leven. Ze zijn trots op hun goede behandelingen, zoals het vullen van gaatjes en het verhelpen van pijn na een wortelkanaalbehandeling. Ze werken samen met andere professionals zoals orthodontisten, kaakchirurgen en logopedisten. Daarnaast vinden ze maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk en geven ze poetslessen op basisscholen. De praktijk is ook een erkend stagebedrijf. Je kunt contact met ze opnemen op het adres Wilhelminastraat 8 in Winterswijk.

Wil je weten wat Tandartsenpraktijk Van der Wielen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandartsenpraktijk Van der Wielen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandartsenpraktijk Van der Wielen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandartsenpraktijk Van der Wielen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Tandartsenpraktijk Van der Wielen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandartsenpraktijk Van der Wielen

Bezoekers bekeken ook