Tandprothetische Praktijk Post

Tandprothetische Praktijk Post is een Tandtechnisch laboratorium gelegen aan Vredensestraat 19 in Winterswijk.

Meer informatie over Tandprothetische Praktijk Post in Winterswijk

De behandelingen voor de gebitsprothese worden uitgevoerd door een erkend tandprotheticus in hun eigen tandtechnisch laboratorium. Als er implantaten geplaatst moeten worden vanwege een loszittend onder- of bovengebit, kan dit gedaan worden door een gespecialiseerde tandarts-implantoloog. Ze kunnen verschillende behandelingen aanbieden, zoals gebitscontrole, een klikgebit, kunstgebit, noodprothese, partiële/frame prothese, reparatie en rebasing. Er zijn veel tevreden patiënten die goed luisteren naar de wensen van de cliënt en vriendelijk zijn. Ze hebben positieve ervaringen gehad en bevelen Post Tandprotheticus aan anderen aan. De praktijk heeft ook een nummer voor spoedreparaties en openingstijden van maandag tot donderdag van 08:30 tot 17:00 uur, vrijdag van 08:30 tot 12:30 uur en gesloten op zaterdag en zondag, maar er is een weekenddienst beschikbaar.

Wil je weten wat Tandprothetische Praktijk Post verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Tandprothetische Praktijk Post of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Tandprothetische Praktijk Post? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Tandprothetische Praktijk Post het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Tandprothetische Praktijk Post reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Tandprothetische Praktijk Post

Bezoekers bekeken ook