Te Koppele B.V. Winterswijk

Te Koppele B.V. Winterswijk is een Groothandelaar gelegen aan Van der Heijdenstraat 10 in Winterswijk.

Meer informatie over Te Koppele B.V. Winterswijk in Winterswijk

Te Koppele B.V. is een technische groothandel gespecialiseerd in ijzerwaren, gereedschappen, bouwbeslag en klimmaterialen. Ze hebben drie vestigingen in de regio, namelijk in Eibergen, Lochem en Winterswijk. Met 40 ervaren medewerkers en meer dan 30.000 artikelen uit voorraad kunnen ze snel en vakkundig leveren aan professionele afnemers in de bouw, industrie en rietdekkerij. De vestigingen zijn goed bereikbaar en hebben voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast biedt Te Koppele maandelijks nieuwe artikelen en aanbiedingen, zoals een accu trimmer en een doorsteekdoppenset. Ze hebben ook een uitgebreid assortiment professionele producten voor zowel de bouw als de industrie, die zowel in de vestigingen als online verkrijgbaar zijn. Ze informeren hun klanten regelmatig via nieuwsitems op hun website, waarbij ze onder andere vacatures en nieuwe producten aankondigen. Te Koppele is een betrouwbare partner voor bouw en industrie en biedt specialistische kennis, ervaren medewerkers, voorraadhouding en een eigen bezorgdienst.

Wil je weten wat Te Koppele B.V. Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Te Koppele B.V. Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Te Koppele B.V. Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Te Koppele B.V. Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Te Koppele B.V. Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Te Koppele B.V. Winterswijk

Bezoekers bekeken ook