The Quilt Cottage

The Quilt Cottage is een Winkel gelegen aan Weurden 31 in Winterswijk.

Meer informatie over The Quilt Cottage in Winterswijk

The Quilt Cottage is de grootste quiltwinkel van Nederland met meer dan 3500 quiltstoffen op de rol. Naast het bezoeken van de winkel, is het ook mogelijk om workshops te volgen in de aparte workshopruimte of buiten in de achtertuin. Mocht u geen mogelijkheid hebben om de winkel te bezoeken, dan kunt u ook terecht in de webwinkel. Let wel op dat niet alle stoffen uit de winkel online te bezichtigen zijn. Daarnaast kan het voorkomen dat bepaalde producten niet meer op voorraad zijn. De bestellingen worden hoofdzakelijk op woensdag tot en met zaterdag verwerkt. Verder is de winkel normaal geopend tijdens schoolvakanties, op Goede vrijdag en op 4&5 mei. Op Koningsdag en Hemelvaartsdag is de winkel gesloten. Op vrijdag 25 en zaterdag 26 augustus is de winkel ook gesloten vanwege een volksfeest in Winterswijk. Sinds 18 november 2015 is de winkel gevestigd aan het Weurden in Winterswijk. In de nieuwe winkel kunt u ook leuke cadeauartikelen vinden en is het mogelijk om een high tea te reserveren in het naaicafé. In de winkel werken bekende gezichten zoals Anita, Gerda, Joke en Marie-Anne. Kortom, The Quilt Cottage heet u graag welkom en hoopt u snel te mogen begroeten in de winkel.

Wil je weten wat The Quilt Cottage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van The Quilt Cottage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij The Quilt Cottage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Quilt Cottage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar The Quilt Cottage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. The Quilt Cottage

Bezoekers bekeken ook