Thirza Dekker

Thirza Dekker is een Permanente make-up kliniek gelegen aan Beatrixpark 24 in Winterswijk.

Meer informatie over Thirza Dekker in Winterswijk

Thirza Dekker is een bekende academie en studio in Nederland voor permanente make-up en fineline tattoo. Ze hebben verschillende basisopleidingen voor wenkbrauwen en eyeliner, evenals masterclasses om je kennis en techniek op te frissen. Bij de pmu classes krijg je privé of in duo les, zodat je alle aandacht krijgt die je verdient. Ze bieden ook pmu-behandelingen aan, waarbij pigmenten op een subtiele en natuurlijke manier in de huid worden aangebracht om je natuurlijke contouren te versterken. Ze bieden behandelingen aan voor permanente wenkbrauwen, eyeliner en lippen, altijd op maat gemaakt voor je gezichtsvorm en huidskleur. Daarnaast bieden ze ook nieuwe basisopleidingen aan voor powderbrows, eyeliner en allround, evenals masterclasses. Je kunt je aanmelden door je naam en e-mailadres achter te laten. Na afloop van de opleiding ontvang je een diploma waarmee je als pmu specialist aan de slag kunt. Als je al een pmu specialist bent en je kennis wilt verbeteren met de laatste trends en technieken, kun je kiezen voor een van hun privé of duo masterclasses. Ze bieden ook een fineline masterclass aan voor pmu specialisten die zich willen specialiseren in fineline tattoos. Thirza Dekker heeft ook een pmu studio en biedt verschillende behandelingen aan, zoals wenkbrauwen, eyeliner, lippen en fineline tattoos. Je kunt contact met hen opnemen via telefoon of e-mail.

Wil je weten wat Thirza Dekker verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Thirza Dekker of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Thirza Dekker? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Thirza Dekker het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Thirza Dekker reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Thirza Dekker

Bezoekers bekeken ook