Van Silfhout Winterswijk B.V.

Van Silfhout Winterswijk B.V. is een Automaterialenwinkel gelegen aan Europalaan 23-19 in Winterswijk.

Meer informatie over Van Silfhout Winterswijk B.V. in Winterswijk

Van Silfhout is een groothandel in automaterialen, gereedschappen, werkplaatsinrichtingen en aanverwante artikelen. Ze streven naar kwaliteit en werken samen met betrouwbare leveranciers. Ze bieden ook advies en uitvoering van projecten voor de inrichting van werkplaatsen. Daarnaast organiseren ze informatieavonden over technische en commerciële onderwerpen. Van Silfhout heeft een ruim assortiment aan automaterialen en autobanden, en biedt ook een bezorgdienst. Ze verzorgen keuringen voor hefbruggen en kunnen alle soorten kentekenplaten bestellen. Verder bieden ze olie en opleidingen op het gebied van autotechniek. Ten slotte beschikken ze over werkplaatsen in hun vestigingen en werken ze samen met de Automotive Academy, een instituut dat alle automotive kennis van Nederland samenbrengt. Daarnaast hebben ze het concept Moobi, dat gespecialiseerd is in elektrische en hybride auto's en laadoplossingen biedt. Van Silfhout is ook MPM oliespecialist en biedt een compleet assortiment aan originele en goedgekeurde oliën en vloeistoffen. Ze hebben ook vacatures voor een 1e monteur in Doetinchem en meerdere vestigingen verspreid over Nederland.

Wil je weten wat Van Silfhout Winterswijk B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Van Silfhout Winterswijk B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Van Silfhout Winterswijk B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Van Silfhout Winterswijk B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Van Silfhout Winterswijk B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Van Silfhout Winterswijk B.V.

Bezoekers bekeken ook