Voetbalvereniging MEC

Voetbalvereniging MEC is een Voetbalclub gelegen aan Misterweg 211 in Winterswijk Miste.

Meer informatie over Voetbalvereniging MEC in Winterswijk Miste

Voetbalvereniging MEC, opgericht op 15 mei 1945, is een populaire voetbalclub met verschillende teams. Op hun website kun je allerlei informatie vinden, zoals het programma van de volgende wedstrijd en de laatste uitslag. Ook kun je wedstrijdverslagen lezen en de stand van de teams bekijken. Daarnaast hebben ze een ledenshop waar je allerlei MEC-merchandise kunt kopen. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Dan kun je hen volgen op Facebook. Als je contact wilt opnemen, kun je de contactgegevens vinden op hun website. Bij MEC staan ze altijd open voor nieuwe leden, dus als je wilt meedoen, kun je je aanmelden.

Wil je weten wat Voetbalvereniging MEC verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Voetbalvereniging MEC of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Voetbalvereniging MEC? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Voetbalvereniging MEC het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Voetbalvereniging MEC reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Voetbalvereniging MEC

Bezoekers bekeken ook