Wellness Camping Stoltenborg

Wellness Camping Stoltenborg is een Kampeerterrein gelegen aan Geldereschweg 67A in Winterswijk Meddo.

Meer informatie over Wellness Camping Stoltenborg in Winterswijk Meddo

Wellness camping bed & breakfast Stoltenborg is een idyllische camping gelegen in het groen, ver weg van de drukke weg. De camping biedt 20 ruime en afgebakende plekken, waar privacy en rust centraal staan. Gezinnen met kinderen zijn minder geschikt voor deze stiltecamping. Daarnaast heeft de camping twee pipowagens genaamd "het Wellnesst" en "Pipo de Luxe", geschikt voor twee personen. Het ontbijt wordt 's ochtends aan de deur geserveerd. Natuur en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten voor de camping, die voor 95% van de energie afhankelijk is van zonnepanelen en aardwarmte. Er zijn ook diverse inheemse planten, struiken en bomen op de camping geplaatst, evenals fruitbomen waar gasten van kunnen genieten. Daarnaast is er een natuurlijke zwemvijver zonder chloor of andere chemicaliën en een moestuin waar verse groenten en fruit worden verbouwd. Op de camping zijn ook verschillende dieren te vinden, zoals zijdehoenders, katten, cavia's, een konijn en een hond. Gasten kunnen ook gebruik maken van de Finse sauna en fietsen huren. Het sanitairgebouw is modern en schoon, en er is een fietsenschuur met oplaadpunten. Kortom, Wellness camping bed & breakfast Stoltenborg biedt een ontspannen en natuurlijke omgeving waar gasten tot rust kunnen komen.

Wil je weten wat Wellness Camping Stoltenborg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wellness Camping Stoltenborg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wellness Camping Stoltenborg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wellness Camping Stoltenborg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Wellness Camping Stoltenborg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wellness Camping Stoltenborg

Bezoekers bekeken ook