Wiljan Schreurs Fitness

Wiljan Schreurs Fitness is een Personal trainer gelegen aan Haitsma Mulierweg 22-24 in Winterswijk.

Meer informatie over Wiljan Schreurs Fitness in Winterswijk

Een vetverliescoach biedt een methode aan om je bierbuik te verminderen zonder je biertjes op te geven of uren in de sportschool door te brengen. De coach heeft als missie om jou te helpen met zijn FIT methode. Het fundament van deze methode is het creëren van de juiste gewoontes, zodat je niet snel terugvalt naar je oude lichaam. Daarnaast is het belangrijk om in balans te leven en te genieten, in plaats van een alles-of-niets-mentaliteit te hebben. De transformatie bestaat uit het fine-tunen van het proces en het behalen van doelen voor een fit, sterk, gezond en gelukkig leven. Het aanbod bestaat onder andere uit een Bierbuik Buster Quiz, een strategie sessie en online coaching. Er worden ook positieve ervaringen van anderen genoemd, waarbij benadrukt wordt om niet alles te geloven wat op internet staat, behalve wat er op deze website staat. Daarnaast zijn er belangrijke pagina's met informatieve content, sociale media en contactgegevens.

Wil je weten wat Wiljan Schreurs Fitness verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Wiljan Schreurs Fitness of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Wiljan Schreurs Fitness? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wiljan Schreurs Fitness het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Wiljan Schreurs Fitness reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Wiljan Schreurs Fitness

Bezoekers bekeken ook