Winterswijkse IJsvereniging

Winterswijkse IJsvereniging is een Schaatsbaan gelegen aan Bataafseweg 2 in Winterswijk.

Meer informatie over Winterswijkse IJsvereniging in Winterswijk

De ijsbaan van de Winterswijkse IJs Vereniging (WIJV), genaamd 'De Witte Poorte', is sinds november 2020 geopend voor leden om te schaatsen en te skeeleren. De baan is ook beschikbaar buiten het winterseizoen voor skeeleren, zowel met als zonder begeleiding. WIJV is de oudste sportvereniging van Winterswijk, opgericht in 1887. In Winterswijk is het Nederlands kouderecord gemeten, met een temperatuur van -27,4 graden Celsius op 27 januari 1942. Ter gelegenheid van de 80-jarige herdenking van dit record is er bij de ijsbaan een beeldje onthuld van meester Jaap Langedijk die de thermometer afleest. De locatie van de ijs- en skeelerbaan is op de Bataafseweg 2c in Winterswijk, met het postadres op de Kottenseweg 98. Voor algemene vragen kan er gemaild worden naar info@wijv.nl en voor vragen over skeeleren naar skeeleren@wijv.nl.

Wil je weten wat Winterswijkse IJsvereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Winterswijkse IJsvereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Winterswijkse IJsvereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Winterswijkse IJsvereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Winterswijkse IJsvereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Winterswijkse IJsvereniging

Bezoekers bekeken ook