Winterswijkse Watersport Vereniging

Winterswijkse Watersport Vereniging is een Zwemvereniging gelegen aan Jaspersweg 3 in Winterswijk.

Meer informatie over Winterswijkse Watersport Vereniging in Winterswijk

De Winterswijkse Watersport Vereniging (WWV) is een vereniging waar met ambitie en plezier zwemmen en waterpolo wordt beoefend. Er zijn bijna 200 leden verdeeld over verschillende afdelingen die bijna dagelijks trainen in Zwembad Jaspers in Winterswijk. Zowel recreatieve zwemmers als zwemmers met een hoog prestatieniveau kunnen lid worden. Geïnteresseerden kunnen langskomen voor uitleg of deelnemen aan proeftrainingen, waarbij ze maximaal 1 maand gratis kunnen meetrainen. In het laatste nieuws staan aankondigingen van verschillende evenementen, zoals de Open Gelderse Masters Kampioenschappen en de clubkampioenschappen van 2023. Er worden ook trainingen en activiteiten georganiseerd, zoals een trainingskamp en een seizoensafsluiting met een BBQ. Daarnaast was er een afscheid van Wendy Tankink, die ruim 15 jaar actief was bij de vereniging. In juni vond het NK lange baan plaats in Amersfoort.

Wil je weten wat Winterswijkse Watersport Vereniging verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Winterswijkse Watersport Vereniging of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Winterswijkse Watersport Vereniging? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Winterswijkse Watersport Vereniging het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Winterswijkse Watersport Vereniging reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Winterswijkse Watersport Vereniging

Bezoekers bekeken ook