Zuivelhoeve Winterswijk

Zuivelhoeve Winterswijk is een Kaaswinkel gelegen aan Misterstraat 24 in Winterswijk.

Meer informatie over Zuivelhoeve Winterswijk in Winterswijk

Bij Zuivelhoeve Winterswijk vind je een breed assortiment aan Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten, zuidvruchten en Japanse zoutjes. Gertrüd en haar team hechten veel waarde aan een gemoedelijke en informele sfeer in de winkel. Ze zijn ook goed gesorteerd in streekgebonden producten en maken elke dag hun heerlijke verse grillworst. Daarnaast bieden ze bestsellers aan, zoals lekkers dat door de brievenbus past, een mix van verschillende producten, Noord-Hollandse en Jong Belegen kaas, en een borrelplank voor 4-8 personen. Je kunt de producten laten bezorgen vanuit de lokale winkel en bij bestellingen vanaf €35 is de bezorging gratis. Betalen kan veilig online en als je je inschrijft voor de nieuwsbrief ontvang je 10% korting. Daarnaast kun je ook andere Zuivelhoeve winkels vinden via de webshop en de klantenservice.

Wil je weten wat Zuivelhoeve Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Zuivelhoeve Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Zuivelhoeve Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zuivelhoeve Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Zuivelhoeve Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Zuivelhoeve Winterswijk

Bezoekers bekeken ook