Aktief Kringloopwinkel Winterswijk

Aktief Kringloopwinkel Winterswijk is een Kringloopwinkel gelegen aan Handelscentrum 6, 6A in Winterswijk.

Meer informatie over Aktief Kringloopwinkel Winterswijk in Winterswijk

Kringloop Aktief in Winterswijk is een bijzondere winkel waar overtollige huisraad een tweede leven krijgt. De medewerkers van de winkel beoordelen de staat van de producten en zorgen ervoor dat ze gerepareerd of opgefrist worden. Op deze manier worden de medewerkers ook voorbereid op een plek op de arbeidsmarkt. Door deze producten een tweede leven te gunnen, maak je als klant de prachtige cirkel rond. De openingstijden van de winkel zijn te vinden op de website. Het adres van Kringloop Aktief staat ook vermeld op de website. Kringloop Aktief is een onderdeel van Aktief, een organisatie die zich inzet voor duurzaamheid en hergebruik.

Wil je weten wat Aktief Kringloopwinkel Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Aktief Kringloopwinkel Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Aktief Kringloopwinkel Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Aktief Kringloopwinkel Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Aktief Kringloopwinkel Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Aktief Kringloopwinkel Winterswijk

Bezoekers bekeken ook