Mini Manna Winterswijk

Mini Manna Winterswijk is een Kringloopwinkel gelegen aan Ratumsestraat 16 in Winterswijk.

Meer informatie over Mini Manna Winterswijk in Winterswijk

Stichting Mini Manna is een sociale hulpwinkel in de Achterhoek die in 2007 is opgericht om inwoners met onvoldoende inkomen te ondersteunen. Ze hebben vestigingen in Doetinchem, Ulft en sinds 2021 ook in Winterswijk. Ze bieden hulp bij ontruimingen en verhuizingen, waarbij ze alleen verkoopbare spullen ophalen om hoge stortkosten te voorkomen. Daarnaast hebben ze een supermarkt en een kringloopwinkel, waarbij ze ook dagbesteding aanbieden. Stichting Mini Manna is uitgegroeid tot een belangrijke partij in de armoedebestrijding en zet zich in voor inclusief werk en participatie. Mensen met een laag inkomen kunnen gebruik maken van de goedkope supermarkt door een Mini Manna Pas aan te vragen. Er zijn verschillende sponsoren betrokken bij de stichting en ze ontvangen graag donaties. Voor het maken van een afspraak kunnen ze worden gebeld op het telefoonnummer van Doetinchem of Ulft.

Wil je weten wat Mini Manna Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mini Manna Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mini Manna Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mini Manna Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Mini Manna Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mini Manna Winterswijk

Bezoekers bekeken ook