APK Scholten

APK Scholten is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Misterweg 106 in Winterswijk.

Meer informatie over APK Scholten in Winterswijk

APK Scholten is al meer dan 50 jaar een bekend begrip in Winterswijk. Ze bieden APK-keuringen, onderhoud en reparaties voor auto's en campers aan. In 1988 kreeg Scholten als een van de eerste bedrijven in Winterswijk de bevoegdheid om de keuring uit te voeren. Naast onderhoud en reparaties bieden ze ook betrouwbare occasions aan die technisch helemaal nagekeken en klaargemaakt zijn. Alle occasions worden altijd met een nieuwe APK afgeleverd. Daarnaast biedt APK Scholten nu ook camperverhuur aan, waarbij ze kwalitatief goede campers aanbieden die technisch in perfecte staat zijn. Ze bieden ook een all-in prijs inclusief all-risk verzekering aan, zodat je veilig op weg kunt. Je kunt direct online een afspraak maken bij APK Scholten.

Wil je weten wat APK Scholten verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van APK Scholten of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij APK Scholten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je APK Scholten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar APK Scholten reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. APK Scholten

Bezoekers bekeken ook