VB Cars

VB Cars is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Koningsweg 54 in Winterswijk.

Meer informatie over VB Cars in Winterswijk

VB Cars is een universeel autobedrijf dat zich richt op apk-keuringen, onderhoud en reparatie. Daarnaast bieden ze ook diensten aan zoals diagnose, programmeren van nieuwe autosleutels en het uitschakelen van startbeveiliging. Klanten zijn erg tevreden over de snelle service en vriendelijkheid van het personeel. Ze prijzen VB Cars voor de goede service, nette prijzen en klantvriendelijke instelling. Echter, er is ook een negatieve ervaring waarbij de directeur beloftes maakte maar niet meer reageert op de klant. Over het algemeen wordt VB Cars aanbevolen vanwege de goede service en vriendelijkheid van het personeel.

Wil je weten wat VB Cars verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van VB Cars of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij VB Cars? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je VB Cars het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar VB Cars reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. VB Cars

Bezoekers bekeken ook