Beuk Meubels

Beuk Meubels is een Meubelmakerij gelegen aan Laan van Hilbelink 28 in Winterswijk.

Meer informatie over Beuk Meubels in Winterswijk

BEUK Meubels is een oer-Nederlands bedrijf dat lokaal geproduceerde, duurzame meubels van A-kwaliteit levert. Ze hebben verschillende soorten bedden, zoals een eenpersoonsbed, twijfelaar bed, tweepersoonsbed en seniorenbed. Daarnaast bieden ze ook andere meubels aan, zoals kledingkasten, boekenkasten, bureaus, bureaustoelen en vloerkleden. De meubels worden geproduceerd in verschillende fabrieken in Nederland, namelijk in Noord-Brabant, de Achterhoek en Hoogeveen. BEUK Meubels streeft naar duurzaamheid en gebruikt eerlijke materialen. Ze hebben ook een blog waar ze informatie delen over onderwerpen zoals Feng Shui en het verschil tussen droogloopmatten en schoonloopmatten. Klanten kunnen contact opnemen met de klantenservice voor vragen.

Wil je weten wat Beuk Meubels verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beuk Meubels of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beuk Meubels? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beuk Meubels het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Beuk Meubels reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beuk Meubels

Bezoekers bekeken ook