Elise Badmeubelen

Elise Badmeubelen is een Meubelmakerij gelegen aan Lorentzstraat 15 in Winterswijk.

Meer informatie over Elise Badmeubelen in Winterswijk

Elise Meubelen is een meubelbedrijf dat zich richt op design badkamermeubelen, keukens en kasten. Ze bieden exclusieve, tijdloze en op maat gemaakte meubels die zowel esthetisch als functioneel zijn. Voor badkamermeubelen bieden ze verschillende opties zoals spiegels, spiegelkasten en ingebouwde verwarming en verlichting. De kasten van Elise hebben een luxe uitstraling en worden gemaakt met hoogwaardig maatwerk en bijzondere materialen. Ook bieden ze unieke maatwerkkeukens die elegant, perfect afgewerkt en gebruiksvriendelijk zijn. Elise Meubelen hecht veel waarde aan rust en ruimte en werkt met de beste materialen zoals HI-MACS® en Corian® Solid Surface. Het bedrijf is opgericht in 2008 door Benny Bomers en heeft sindsdien een goede reputatie opgebouwd in de interieurbranche. Ze hebben een eigen showroom in Winterswijk en werken samen met dealers verspreid door Nederland. Elise Meubelen volgt geen trends, maar blijft vernieuwen en verrassen met oplossingen die klanten niet wisten dat ze nodig hadden. Ze streven naar tevreden klanten en bieden persoonlijke aandacht vanaf de kennismaking tot en met de oplevering en service.

Wil je weten wat Elise Badmeubelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elise Badmeubelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elise Badmeubelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elise Badmeubelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Elise Badmeubelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elise Badmeubelen

Bezoekers bekeken ook