BioCosMedisch Centre Inez

BioCosMedisch Centre Inez is een Schoonheidssalon gelegen aan Misterstraat 65 in Winterswijk.

Meer informatie over BioCosMedisch Centre Inez in Winterswijk

Heeft u last van pijnlijke, stekende of schrijnende voeten? Deze klachten kunnen voortkomen uit standsafwijkingen van het lichaam. Een podotherapeut is gespecialiseerd in voetklachten en kan u helpen met een gedegen anamnese. Onze podotherapeut, Anastasia Slotboom, behandelt onder andere extreme eelt, ingroeiende nagels, likdoorns en hamertenen. Ze kan praktische aanpassingen in uw levensstijl adviseren, zoals schoen- en loopadviezen. Daarnaast kan ze steunzolen, ortheses, nagelbeugels en schoenadviezen voorschrijven. Een goede steunzool zorgt voor stabiliteit aan de voet en hiel, een goede drukverdeling en corrigeert de lichaamshouding, wat kan helpen bij been-, heup-, rug- en schouder- of nekklachten. Ook kan de podotherapeut helpen bij ontstoken slijmbeurzen in heup- en kniegewrichten. Het is wel belangrijk om te weten dat een steunzool alleen niet voldoende is, een goed passende schoen is net zo belangrijk. De podotherapeut kan ook een rol spelen in de behandeling van diabetespatiënten, reumatische voeten, oudere voeten, kindervoeten en zwangere vrouwen. Dus als u last heeft van pijn of vermoeidheid in uw voeten of benen, maak dan een afspraak bij de podotherapeut.

Wil je weten wat BioCosMedisch Centre Inez verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BioCosMedisch Centre Inez of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BioCosMedisch Centre Inez? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BioCosMedisch Centre Inez het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar BioCosMedisch Centre Inez reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BioCosMedisch Centre Inez

Bezoekers bekeken ook