Beautysalon AnKa

Beautysalon AnKa is een Schoonheidssalon gelegen aan Meddosestraat 9 in Winterswijk.

Meer informatie over Beautysalon AnKa in Winterswijk

Beautysalon Anka in Winterswijk biedt verschillende behandelingen aan op het gebied van schoonheid en ontspanning. Van advies en huidverbetering tot het verwijderen van fibromen en spinnetjes, nagelverzorging, make-up en microdermabrasie. In de salon kunt u genieten van een moment van rust onder het genot van een kopje koffie of thee. Afspraken kunnen telefonisch of via WhatsApp gemaakt worden, en bij het niet nakomen van een afspraak kunnen er kosten in rekening gebracht worden. Het is mogelijk om een afspraak tot 24 uur van tevoren kosteloos te verzetten of annuleren.

Wil je weten wat Beautysalon AnKa verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Beautysalon AnKa of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Beautysalon AnKa? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beautysalon AnKa het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Beautysalon AnKa reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Beautysalon AnKa

Bezoekers bekeken ook