BeautyBar byKarin

BeautyBar byKarin is een Schoonheidssalon gelegen aan Venestraat 6 in Winterswijk.

Meer informatie over BeautyBar byKarin in Winterswijk

In deze salon voor huidverbetering kunt u terecht voor een breed scala aan behandelingen, zoals huidverjonging en versteviging, acnebehandeling, pigmentstoornissen en andere huidverkleuringen. De salon werkt alleen met natuurlijke en organische cosmeceuticals, zonder huid-onvriendelijke geur- en kleurstoffen. Door behandelingen te combineren met de juiste producten voor thuisgebruik, kan er een speciaal behandelplan op maat worden samengesteld. Daarnaast is er de DS V-Lifting face roller, die de huid diep hydrateert, verstevigt en lift, waardoor u een jongere uitstraling krijgt. De roller bevat natuurlijke en effectieve ingrediënten die de huid voeden, revitaliseren en vernieuwen.

Wil je weten wat BeautyBar byKarin verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BeautyBar byKarin of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BeautyBar byKarin? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BeautyBar byKarin het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar BeautyBar byKarin reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BeautyBar byKarin

Bezoekers bekeken ook