Salon Terra

Salon Terra is een Schoonheidssalon gelegen aan Vredensestraat 1 in Winterswijk.

Meer informatie over Salon Terra in Winterswijk

Heidi Rijkers en Marije Meekes-Assink zijn gediplomeerde schoonheidsspecialistes en eigenaressen van Salon Terra sinds 2003. De salon biedt diverse behandelingen op het gebied van huidverbetering, manicuren en laseren. Bij Salon Terra staat persoonlijke aandacht en professioneel advies hoog in het vaandel. Je kunt er terecht voor onder andere gezichtsbehandelingen en permanente ontharing. Daarnaast biedt de salon cadeaubonnen aan, waarbij je zelf kunt kiezen welke behandeling of welk bedrag je cadeau geeft. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in de schoonheidssalon. Salon Terra is gevestigd aan de Vredensestraat 1 in Winterswijk en is telefonisch bereikbaar op 0543-516375.

Wil je weten wat Salon Terra verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon Terra of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon Terra? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon Terra het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Salon Terra reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon Terra

Bezoekers bekeken ook