Boerderij te Winkel

Boerderij te Winkel is een Winkel gelegen aan Vredenseweg 176 in Winterswijk Huppel.

Meer informatie over Boerderij te Winkel in Winterswijk Huppel

Op het melkveebedrijf Smalbraak Nieuwhuis kunt u genieten van verse eieren, Clara Bella ijs en verse melk van eigen koeien. Momenteel zijn ze bezig met een verbouwing om hun zelfbedieningswinkel uit te breiden met een melktap, ijsautomaat en een koffiepunt. Hierdoor kan het zijn dat u enige hinder kunt ervaren, waarvoor ze hun excuses aanbieden. Ze hopen u binnenkort te verwelkomen en raden aan om hun Facebookpagina in de gaten te houden voor al het nieuws.

Wil je weten wat Boerderij te Winkel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Boerderij te Winkel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Boerderij te Winkel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boerderij te Winkel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Boerderij te Winkel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Boerderij te Winkel

Bezoekers bekeken ook