Vleesverwerkingsbedrijf Huizing

Vleesverwerkingsbedrijf Huizing is een Winkel gelegen aan Beuksveld 54 in Winterswijk Meddo.

Meer informatie over Vleesverwerkingsbedrijf Huizing in Winterswijk Meddo

Onze ambachtelijke slagerij biedt hoogwaardige vleesproducten aan. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor heerlijke barbecuepakketten en catering. Wij bieden kwaliteitsvlees tegen aantrekkelijke prijzen. Bekijk ons aanbod en de prijslijst. De slagerij is gevestigd in Winterswijk Meddo en de openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. De diepvriescentrale is op maandag gesloten, op woensdag geopend van 09:00 tot 16:00 uur, en op dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 09:00 tot 12:00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met slager Alex Huizing via het telefoonnummer 06 51 53 01 92.

Wil je weten wat Vleesverwerkingsbedrijf Huizing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vleesverwerkingsbedrijf Huizing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vleesverwerkingsbedrijf Huizing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vleesverwerkingsbedrijf Huizing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Vleesverwerkingsbedrijf Huizing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vleesverwerkingsbedrijf Huizing

Bezoekers bekeken ook