De Prijshamer

De Prijshamer is een Winkel gelegen aan Kottenseweg 90 in Winterswijk.

Meer informatie over De Prijshamer in Winterswijk

De Prijshamer is een winkel en webshop die altijd op zoek is naar de beste deals voor haar klanten. Ze bieden een breed scala aan producten aan, waaronder koffie, snoep, dierenbenodigdheden, sportartikelen en nog veel meer. De winkel is gevestigd in Winterswijk, op de Kottenseweg 90, en heeft ook een foodcorner genaamd Dino's Diner. Klanten kunnen persoonlijk contact opnemen met de klantenservice via chat of telefoon. De openingstijden van de winkel zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur, op zaterdag van 08:00 uur tot 18:00 uur en op zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Verzending van pakketten begint vanaf € 4,95 en retouren zijn gratis. De Prijshamer is trots op haar goede beoordelingen en nodigt klanten uit om hen te volgen voor de laatste acties.

Wil je weten wat De Prijshamer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Prijshamer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Prijshamer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Prijshamer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar De Prijshamer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Prijshamer

Bezoekers bekeken ook