Mijn EigenSchap

Mijn EigenSchap is een Winkel gelegen aan Spoorstraat 14 in Winterswijk.

Meer informatie over Mijn EigenSchap in Winterswijk

Bij Mijn EigenSchap kan iedereen een stelling huren om zijn eigen spullen te verkopen. Je bepaalt zelf de verkoopprijs en prijst ook zelf de artikelen met door ons geleverde prijsstickers. Vervolgens richt je je stelling in en wij doen de verkoop. Je hoeft dus niet zelf bij je eigen stelling te blijven. Op deze manier hoef je zelf geen (potentiële) kopers thuis te ontvangen en heb je geen last van eventuele onderhandel pogingen. De opbrengst is 100% voor de huurder, en wordt wekelijks per bank overgemaakt. Het dagelijks wisselende aanbod zorgt ervoor dat het voor klanten altijd weer de moeite waard is om een rondje te komen maken. Bovendien zorgt het brede aanbod voor een breed publiek bij Mijn EigenSchap. Mijn Eigenschap heeft een enorm trouwe vaste klantenkring, dat voor een (groot) deel uit Duitse klanten bestaat, die het Winterswijkse centrum graag bezoeken. In de loop der jaren zijn er ook steeds meer Duitsers die als huurder de winkel hebben gevonden. Kortom: het is voor iedereen aantrekkelijk om bij ons te komen winkelen of huren! Mocht je geïnteresseerd zijn in het huren van een stelling, dan kun je natuurlijk een bezoekje komen brengen aan onze winkel in de Spoorstraat, maar verdere informatie is ook per telefoon of mail opvraagbaar.

Wil je weten wat Mijn EigenSchap verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mijn EigenSchap of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mijn EigenSchap? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mijn EigenSchap het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Mijn EigenSchap reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mijn EigenSchap

Bezoekers bekeken ook