Bouwbedrijf Hoog-Antink B.V.

Bouwbedrijf Hoog-Antink B.V. is een Aannemer gelegen aan Geldereschweg 118 in Winterswijk Meddo.

Meer informatie over Bouwbedrijf Hoog-Antink B.V. in Winterswijk Meddo

Bouwbedrijf Hoog-Antink B.V. is een bouwbedrijf dat in augustus 1966 is opgericht door de broers Frans en Harrie Hoog Antink. Het bedrijf heeft meer dan 50 jaar ervaring in de agrarische- en woningbouw. In 2001 is het bedrijf overgenomen door de zonen en momenteel werken er ongeveer 30 medewerkers bij dit familiebedrijf. Ze zijn gespecialiseerd in de (ver-) bouw van agrarische projecten zoals veestallen en werktuigbergingen, maar ook in de (ver-) bouw van woningen, schuren en bergingen. Als u geïnteresseerd bent, kunt u vrijblijvend contact met hen opnemen om de werkzaamheden te bespreken.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Hoog-Antink B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Hoog-Antink B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Hoog-Antink B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Hoog-Antink B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Bouwbedrijf Hoog-Antink B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Hoog-Antink B.V.

Bezoekers bekeken ook