Bernie Oonk Bouw en Montage

Bernie Oonk Bouw en Montage is een Aannemer gelegen aan De Klomp 25 in Winterswijk Miste.

Meer informatie over Bernie Oonk Bouw en Montage in Winterswijk Miste

Bernie Oonk Bouw & Montage heeft verschillende projecten uitgevoerd, waaronder het realiseren van een overkapping met pannendak en het renoveren van een complete woning. Bij de overkapping is er circa 20 cm uitgegraven en de uitgegraven plaats is opgevuld met schoon materiaal. Bij de renovatie van de woning zijn alle vloeren en plafonds vernieuwd, waardoor de woning weer voldoet aan de huidige normen. Bernie Oonk Bouw & Montage is een kwaliteitsbouwbedrijf dat klaar staat om te helpen bij verschillende bouw- en verbouwingsprojecten.

Wil je weten wat Bernie Oonk Bouw en Montage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bernie Oonk Bouw en Montage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bernie Oonk Bouw en Montage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bernie Oonk Bouw en Montage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Bernie Oonk Bouw en Montage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bernie Oonk Bouw en Montage

Bezoekers bekeken ook