Bouwbedrijf Klomps Bouw BV

Bouwbedrijf Klomps Bouw BV is een Aannemer gelegen aan Vèèneslat Noord, Ambachtsstraat 6 in Winterswijk.

Meer informatie over Bouwbedrijf Klomps Bouw BV in Winterswijk

Klomps Bouw BV is een bouwbedrijf dat al sinds 1913 actief is en sinds 2002 onder de naam Klomps Bouw BV opereert. Ze zijn voornamelijk werkzaam in en rondom Winterswijk en hebben ongeveer 8 goed geschoolde vakmensen in dienst. Daarnaast leiden ze leerlingen op van "de bouwopleiding" in Lichtenvoorde. Hun activiteiten omvatten het bouwen van woningen, het realiseren van aanbouwen, onderhoud aan woningen en het leveren en plaatsen van nieuwe kozijnen. Ze zijn ook actief in utiliteitsbouw en agrarische bouw, waaronder het bouwen en verbouwen van stallen, kelders, schuren en woonboerderijen. Ze nodigen klanten uit om vrijblijvend naar de mogelijkheden te informeren en verwijzen naar referentieprojecten en foto's op hun website. Contactinformatie is te vinden op de contactpagina.

Wil je weten wat Bouwbedrijf Klomps Bouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Bouwbedrijf Klomps Bouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Bouwbedrijf Klomps Bouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouwbedrijf Klomps Bouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Bouwbedrijf Klomps Bouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Bouwbedrijf Klomps Bouw BV

Bezoekers bekeken ook