WBC Bouw BV

WBC Bouw BV is een Aannemer gelegen aan Snelliusstraat 10 in Winterswijk.

Meer informatie over WBC Bouw BV in Winterswijk

WBC is al meer dan 65 jaar dé specialistische bouwpartner voor maatwerkprojecten op het gebied van woningbouw en utiliteitsbouw. Ze zijn actief in Nederland en Duitsland en hebben een bijzonder oog voor detail. Als warm familiebedrijf zetten ze graag een stapje extra voor hun opdrachtgevers en denken ze vroeg mee in de bouwplannen. Op dit moment hebben ze diverse vacatures beschikbaar voor enthousiaste mensen die willen bijdragen aan unieke bouwprojecten en hun eigen persoonlijke groei willen stimuleren. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of een mix van beide, WBC denkt graag mee en zet in op hoogwaardige bouwprojecten die klanten een glimlach bezorgen. Ze zijn actief in verschillende sectoren en hechten veel waarde aan veilige werkomstandigheden. Hun talentvolle medewerkers staan bekend om hun vakmanschap en nuchtere mentaliteit. Wil je meer over WBC te weten komen?

Wil je weten wat WBC Bouw BV verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WBC Bouw BV of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WBC Bouw BV? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WBC Bouw BV het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar WBC Bouw BV reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WBC Bouw BV

Bezoekers bekeken ook