WAM&VanDuren Bouwgroep

WAM&VanDuren Bouwgroep is een Aannemer gelegen aan Vèèneslat Noord, Parallelweg 100 in Winterswijk.

Meer informatie over WAM&VanDuren Bouwgroep in Winterswijk

WAM&VanDuren Bouwgroep is een Achterhoekse bouwonderneming met vestigingen in Winterswijk, Groenlo en Doetinchem. Ze richten zich op het ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en onderhouden van vastgoed, waarbij samenwerken en co-creatie belangrijke kernwaarden zijn. Ze werken voor verschillende sectoren, zoals overheden, ontwikkelaars, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. WAM&VanDuren Bouwgroep heeft alle benodigde competenties en bouwdisciplines in huis. Ze realiseren mooie projecten voor hun opdrachtgevers en bieden vacatures en stageplekken aan. Als Achterhoekse onderneming met innovatief karakter geloven ze in investeren in hun medewerkers en hechten ze waarde aan duurzame samenwerking. Ze zijn verantwoordelijk geweest voor de realisatie van het nieuwe Nederlands Leder en Schoenen Museum in Gemeente Waalwijk. Ze zijn altijd bereid om samen te werken aan projecten en staan klaar om vragen te beantwoorden.

Wil je weten wat WAM&VanDuren Bouwgroep verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van WAM&VanDuren Bouwgroep of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij WAM&VanDuren Bouwgroep? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je WAM&VanDuren Bouwgroep het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar WAM&VanDuren Bouwgroep reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. WAM&VanDuren Bouwgroep

Bezoekers bekeken ook