BoXXer Winterswijk (XXL-Store)

BoXXer Winterswijk (XXL-Store) is een Elektronicawinkel gelegen aan Europark 20 in Winterswijk.

Meer informatie over BoXXer Winterswijk (XXL-Store) in Winterswijk

BoXXer is een elektronica discounter in Winterswijk met een grote selectie aan elektronica en witgoed. De winkel heeft 1500m2 aan elektronica verdeeld over 2 verdiepingen, inclusief de grootste afdeling witgoed van Gelderland. Ze bieden een breed assortiment Amerikaanse koelkasten en goedkope koelkasten voor studentenkamers. BoXXer gelooft in persoonlijk contact en advies, maar biedt ook de mogelijkheid om online te bestellen en het pakje te laten versturen. BoXXer is een Nederlands bedrijf dat werkt met grote A-merken en kan meer dan 80.000 apparaten direct uit voorraad leveren. Daarnaast heeft de winkel in Winterswijk een aparte afdeling met licht beschadigde apparaten en restpartijen, wat een bezoek aan de winkel extra interessant maakt. Klanten kunnen inloggen of een account aanmaken om bestellingen op één plek te beheren en producten te beoordelen. De klantenservice is beschikbaar via telefoon, e-mail en sociale media. BoXXer heeft ook een winkel in Lichtenvoorde.

Wil je weten wat BoXXer Winterswijk (XXL-Store) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van BoXXer Winterswijk (XXL-Store) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij BoXXer Winterswijk (XXL-Store)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je BoXXer Winterswijk (XXL-Store) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar BoXXer Winterswijk (XXL-Store) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. BoXXer Winterswijk (XXL-Store)

Bezoekers bekeken ook