Obbink Winterswijk

Obbink Winterswijk is een Elektronicawinkel gelegen aan Wooldstraat 57 in Winterswijk.

Meer informatie over Obbink Winterswijk in Winterswijk

In 1934 werd het bedrijf Obbink opgericht door Gerrit Obbink in Winterswijk. De winkel bevindt zich nog steeds op dezelfde locatie en heeft nu een moderne winkel van 600 m2. Het team staat klaar om vragen te beantwoorden en biedt vakkennis en service, ook na de aankoop. Obbink heeft meerdere winkels en biedt persoonlijk advies. De klantenservice is bereikbaar op ma-vr van 8.30 tot 17.00 uur en u kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn van acties en aanbiedingen.

Wil je weten wat Obbink Winterswijk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Obbink Winterswijk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Obbink Winterswijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Obbink Winterswijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Obbink Winterswijk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Obbink Winterswijk

Bezoekers bekeken ook