Buitenplaats in den Olden Bongerd

Buitenplaats in den Olden Bongerd is een Vakantiepark gelegen aan Breukinkweg 3 in Winterswijk Miste.

Meer informatie over Buitenplaats in den Olden Bongerd in Winterswijk Miste

Kom naar de mooie Achterhoek en ervaar het ultieme vakantiegevoel in een vakantiebungalow! In Miste, een buurtschap van Winterswijk, ligt een ruim opgezet park met vakantiebungalows. Het park is perfect voor 50-plussers en rustzoekende vakantiegangers die van wandelen en fietsen houden en willen verblijven in een groen, schoon en goed onderhouden bungalowpark. Het park heeft 73 bungalows die particulier bezit zijn en een deel hiervan wordt verhuurd door de eigenaren. Er zijn 4- en 6-persoons vrijstaande bungalows, allemaal gelegen in de natuur en voorzien van alle gemakken. Gasten kunnen genieten van ruim 60 televisiezenders en gratis wifi. Bij de receptie zijn wandel- en fietsroutes beschikbaar en ook folders en kranten met informatie over de Achterhoek en de activiteiten en evenementen in de regio. Recreatiegebieden zoals Slingeplas in Bredevoort en het Hilgelo in Winterswijk bevinden zich in de buurt. Winterswijk is ideaal voor wandelaars en fietsers vanwege het prachtige landschap en het netwerk van fietspaden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie en geniet van een heerlijke vakantie in een van de prachtige vakantiebungalows in de Achterhoek.

Wil je weten wat Buitenplaats in den Olden Bongerd verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Buitenplaats in den Olden Bongerd of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Buitenplaats in den Olden Bongerd? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Buitenplaats in den Olden Bongerd het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Buitenplaats in den Olden Bongerd reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Buitenplaats in den Olden Bongerd

Bezoekers bekeken ook