Vakantiepark Hofparken Wiltershaar

Vakantiepark Hofparken Wiltershaar is een Vakantiepark gelegen aan Vosseveldseweg 8 in Kotten.

Meer informatie over Vakantiepark Hofparken Wiltershaar in Kotten

Op Hofparken Wiltershaar, een luxe vakantiepark in de Achterhoek, geniet je van het pure leven. Het park is prachtig ingericht met veel groen en waterpartijen. In Winterswijk Kotten waan je je direct in een andere wereld, dankzij de duurzame en moderne vakantiewoningen en de rust, ruimte en natuur. De vakantievilla's op het park hebben de vorstelijke naam Amalia gekregen en bieden comfortabele accommodatie voor twee, vier of zes personen. Alle vakantiewoningen hebben een royaal terras en met de schuifpui en hoge ramen voel je de vrijheid van buiten, met het comfort van binnen. Op het park zijn er ook faciliteiten zoals een restaurant, e-bike verhuur, petanque-banen en een natuurlijke zwemvijver. Kom naar Hofparken Wiltershaar en geniet van het pure leven in de prachtige Achterhoek.

Wil je weten wat Vakantiepark Hofparken Wiltershaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Vakantiepark Hofparken Wiltershaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Vakantiepark Hofparken Wiltershaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vakantiepark Hofparken Wiltershaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Winterswijk. Opzoek naar Vakantiepark Hofparken Wiltershaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Vakantiepark Hofparken Wiltershaar

Bezoekers bekeken ook